Serdecznie zapraszamy do udziału w konferencji „Dobra żywność – tradycja, jakość, perspektywy” organizowanej przez firmę JARS, której Śląski Klaster Nano jest jednym za patronów honorowych.
Konferencja odbędzie się dnia 10 października 2013 r. w Pałacu PAN w Jabłonnie koło Warszawy. Konferencji towarzyszyć będzie wystawa produktów regionalnych i ekologicznych Na spotkanie zapraszamy: firmy rodzinne, producentów i dystrybutorów żywności, przedstawicieli stowarzyszeń związanych z branżą spożywczą, wyższych uczelni, konsumentów oraz wszystkich zainteresowanych.
Na program konferencji składają się 3 panele dyskusyjne:
PANEL I „Produkcja żywności wczoraj, dzisiaj i jutro” – Polskie tradycje w produkcji żywności i udział Firm Rodzinnych – Slow Food czyli alternatywa dla Fast Food – Nowe trendy w produkcji żywności
PANEL II „Bezpieczeństwo żywności – na co zwracać uwagę? – Systemy jakości a bezpieczeństwo żywności – Zafałszowania żywności – Żywność bezpiecznie zapakowania
PANEL III „Żywność ekologiczna” – Gospodarstwa ekologiczne czy zintegrowane? – Żywność ekologiczna w Polsce – mity i fakty Organizator zastrzega sobie prawo do zmian w programie.
Udział w konferencji jest bezpłatny, ale ze względu na ograniczoną ilość miejsc warunkiem uczestnictwa jest wcześniejsze zarejestrowanie się.
Celem rejestracji prosimy o wypełnienie FORMULARZA i odesłanie do 2 października br. na adres konferencje@jars.pl.
Kontakt do organizatora:
Jagoda Zioła
tel.: 664 019 295
e-mail: konferencje@jars.pl.
Accessibility Tools